About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

P1040760Vrijdag 7 juni 2019

Traject: Apeldoorn – Emmeloord

Afstand: 72,71km

Tijd: 4h 04min

Een prachtige dag! Eerst over de Veluwe, vaak door de bossen en dat was wel lekker, want de wind wakkerde steeds meer aan vanuit het Oosten. Na de Veluwe besloten we de kortste route naar Emmeloord te nemen, we hadden als ruim 30km op de teller staan en rechtstreeks moesten we nog ruim 40. Dus de geplande route van Kees, met een fietspont over de IJssel, hebben we maar gelaten voor wat ie was. Misschien doen we dat later nog wel eens !

De brug bij Kampen is fantastisch voor fietsers, de zijkanten zijn met plexiglas voorzien, dus de wind heeft minder vat op je. Goed bedacht.

Even later weer een brug, nu naar de Noordoostpolder, waar we kaarsrechte wegen hadden tot aan Emmeloord. De wind was inmiddels iets gedraaid naar het zuidoosten, dus met “vliegende vaart” naar het hotel. Voor de scholieren, die de andere kant opgingen was dat minder makkelijk, we hebben ze af en toe maar aangemoedigd.

Groot hotel hier van Van Der Valk, gelukkig mogen de fietsen binnen staan, dat was wel even een ding, want er is hier niet echt een afgesloten fietsenstalling en Kees slaapt veel rustiger als die essentiële vervoersmiddelen afgesloten staan.    

Cycling blog Jenny & Kees

In this blog you can follow us on our cycling trips around the world

Stay in touch

You can contact us via our Contact Form